Wat je graag wil weten over mij

Ik ben Hanne

Het is mijn missie om mijn klanten te begeleiden in het vinden van balans in hun leven, want voor mij is dat dé sleutel tot een gezond en gelukkig leven. Ik hou niet van extremen en van goeroes, maar van grijze zones waarin je je eigen comfortzone kan creëren.
Een soort pick and mix van zaken die mensen in hun element zetten. 

Als mama van twee pittige dochters, een job in dienstverband, een zelfstandige zaak en een actief sociaal leven heb ik zelf al heel wat watertjes doorzwommen in het zoeken naar die balans. Het is - ook voor mij nog steeds - een blijvende oefening om al die belangrijke aspecten zoals gezonde voeding, beweging, sociale contacten, zingeving, slapen, je goed in je vel voelen, enz. een evenwichtige plaats te geven in je leven.  
In mijn begeleidingen deel ik nu al mijn kennis en strategieën zodat mijn klanten echt tot verandering komen. 

Ik volgde mijn opleiding tot gezondheidsbegeleider aan de Levensschool. Ik kwam er terecht vanuit een persoonlijke zoektocht. Al zolang ik mij kan herinneren ben ik in strijd met mijn overtollige kilo’s. Noem mij ondertussen gerust expert in diëten.
Alez ja, expert …. toch op zijn minst ervaringsdeskundig. Het was namelijk zo dat geen enkele van die diëten echt werkten: ik kon het niet volhouden of na het dieet begon ik weer bij te komen of ik liet even alle remmen los en ineens plakten er alweer kilo’s aan.
Niet echt motiverend. 
Toen ik startte aan de Levensschool wilde ik vooral leren over gezonde voeding.
Ik wilde er het fijne van weten, van al dat eten.
Ik begon aan de tweejarige opleiding tot voedingsconsulent. Maar er ging een nieuwe wereld voor me open en ik leerde dat het cijfer op de weegschaal geen equivalent is voor gezond zijn, en dat er nog veel belangrijkere aspecten zijn die je gezondheid bepalen. 
Uiteindelijk voltooide ik de vierjarige opleiding tot gezondheidsbegeleider en heb ik sinds 2017 mijn gezondheidspraktijk. Ik voelde de kriebel om anderen mee te nemen in mijn passie voor natuurlijke gezondheidszorg en met hen te werken vanuit een holistische visie die uitgaat van het principe dat alles met elkaar verbonden is: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel.

Ik hou van de zon, mij laten verwonderen op verre reizen, kleurrijke bloemen, creatief bezig zijn, chocolade (met nootjes), koffie en “sjauwelen” met mijn vriendinnen.

s

Ontvang je graag tips en inspiratie voor een natuurlijk, gezond leven?