Dieptemassage

Dieptemassage

Spieren losmaken met manuele technieken

Deze techniek biedt verlichting bij gespannenheid en vermindert hierdoor pijn.

team member

Dieptemassage Geef je lijf een beetje aandacht, het verdient het!

Spierspanning kan men met geen enkele vorm van medische beeldmateriaal vaststellen. Toch kunnen vele klachten gelinkt worden aan te veel spanning in de spieren. Een spier onder spanning wordt korter en dikker en oefent daardoor ook druk uit op omliggende zones zoals zenuwbanen, gewrichten, bindweefsel, ...

Bij dieptemassage (Deep tissue) werk ik diep op de spieren. Spierknopen worden manueel uit elkaar geduwd door diepe dwarse fricties met als doel het verminderen van spierspanningen en verbeteren van bewegingsmogelijkheden. Spierspanningen en -klachten kunnen veroorzaakt worden door fysieke, emotionele en/of mentale belasting.

Massage heeft een groot effect op je gezondheid en vitaliteit. 
* Het geeft verlichting bij spierpijnen, -stijfheid en -krampen. Door diep te werken worden de spanningen manueel uit de spieren gewerkt. 
* Het stimuleert het parasympathisch zenuwstelsel, dat zorgt voor ontspanning in het lichaam. Hierdoor kom je in een diepe ontspanning na de massage en verbetert het ook de slaap.
* Het stimuleert de bloedsomloop en zorgt dus voor een betere toevoer van voedingsstoffen en zuurstof én voor een betere afvoer van afvalstoffen.
* Het stimuleert de afgifte van endorfines in de hersenen, dewelke een bijzonder rustgevend gevoel geven.
* Het bevordert de soepelheid en vitaliteit van de huid. 

Dit is wat anderen over mij zeggen: 
Lien
Lien
Lees verder
Hanne weet wat ze doet en waarover ze spreekt. Ik voel me er als klant meteen thuis. Een plekje waar nog ‘echt’ naar je geluisterd wordt. Laat die dieptemassage maar komen!
Peggy
Peggy
Lees verder
Top "diepte - masseur"!!! Ik ga regelmatig langs voor een dieptemassage om de spierpijnen in mijn voeten te bestrijden en mét resultaat.
Previous
Volgende
Hans
Hans
Lees verder
Super dieptemassages die de last in mijn rug deden verdwijnen. Hanne neemt de tijd om je situatie goed te begrijpen en heel gericht op je problemen te werken. Aanrader!
Jimmy
Jimmy
Lees verder
Hanne heeft mij al verschillende keren goed geholpen om mijn onderrug goed los te werken.
Previous
Volgende
Dieter
Dieter
Lees verder
Hanne is super gedreven in wat ze doet. Ze neemt voldoende de tijd om te (blijven) luisteren. Ik zelf wilde al een tijdje van langdurige rugklachten af en na een paar sessies dieptemassage voelde ik al beterschap. Door een combinatie van technieken gaat Hanne letterlijk op zoek naar de pijnpunten en gaat daar dan in de sessie mee aan de slag. De sessie daarop wordt er steeds gepolst naar het welbevinden en of er eventuele bijwerkingen waren. Hanne neemt suggesties ook zeker ter harte. Heel fijne en relaxte sfeer ook, waarbij je ergens wel het gevoel hebt in een vertrouwde omgeving te zitten. Hanne straalt dat ook uit en dat voel je ook in de manier hoe ze zelf in het leven staat en met de mensen omgaat. Zeker aan te raden

€65

Voor een dieptemassage voorzie ik een uur de tijd. De massage zelf duurt ongeveer 45 minuten. De kostprijs bedraagt €65.
Het dragen van comfortabele kledij maakt dat het allemaal een beetje vlotter gaat. 

Massage levert een grote bijdrage aan uw levenskwaliteit.
Massage vervangt nooit de noodzakelijke medische behandelingen.

Maak nu een afspraak

Boek makkelijk en snel online