Coaching

Coaching

Als je voelt dat je iets wil veranderen in je leven.

Ieder mens kan op elk moment in het leven weer vooruit gaan;
sterk, gezond en gelukkig blijven of worden.

Coaching

Als je voelt dat je iets wil veranderen in je leven.

Ieder mens kan op elk moment in het leven weer vooruit gaan;
sterk, gezond en gelukkig blijven of worden.

team member

Gezond, gelukkig en vitaal het komt allemaal neer op een goede balans

Als gezondheidsbegeleider en coach ga ik met jou aan de slag als je voelt dat je iets wil veranderen in je leven. 

Tijdens de sessies wordt het voor jou duidelijk
* wat je graag wil veranderen in je leven;

* hoe je die verandering echt waar kan maken; 

* welke stappen je moet zetten om tot duurzame verandering te komen in je leven;

* welke signalen je lichaam geeft en hoe je ze kan herkennen. 


Persoonlijke coaching zet je weer met de neus in de juiste richting. 
Je neemt je leven terug in handen door actief zelf keuzes te maken. Het wordt weer duidelijk welke kant je uit wil. Je merkt verandering in je leven. Je voelt je energieker en gelukkiger. Je vindt de balans die werkt voor jouw leven, rekening houdend met je persoonlijkheid, je gezinssituatie, je werk en je omgeving. 

Als jij er klaar voor bent, help ik je graag om de balans in je leven te herstellen. 

team member

Stappen naar verandering Een traject van vijf sessies van telkens één uur wandelcoaching.

Dit traject omvat vijf coachingsessies waarin we jouw doelen omzetten naar concrete acties. Tijdens de sessies zitten we niet aan een bureau, maar maken we een rustige natuurwandeling in de mooie bossen van Kasterlee. Als surplus heb je dus ook ineens je beweging gehad. Er komen frisse nieuwe ideeën omdat je brein creatiever wordt van in de natuur te zijn.

Het traject “Stappen naar verandering” omvat 5 sessies van telkens 1 uur wandelcoaching.
De eerste sessie moet doorgaan in januari, de daarop volgende sessies zijn in te plannen binnen de 3 maanden na de eerste sessie.

team member

Je gezondheid verbeteren door je levensstijl aan te passen. Een gezonde levensstijl ondersteunt het zelfhelend vermogen van het lichaam en kan de kwaliteit van het leven verhogen,
ook bij complexe ziektebeelden.

Aanpassingen in je dagelijkse gewoonten vragen echter een grote inspanning en veel volharding. Iedereen die al eens geprobeerd heeft om een vaste gewoonte te veranderen, weet hoe moeilijk dat is. Je weet wat er moet veranderen, maar toch lukt het niet. Als coach kan ik je helpen door samen haalbare doelen op te stellen, door het onderzoeken van weerstand of belemmerende overtuigingen en door samen acties te bedenken om je doel te bereiken.

Deze doelen zijn altijd individueel en persoonlijk. We bespreken wat jij graag zou bereiken, dat is ons vertrekpunt. Dat is dus voor iedereen anders. Doorheen de sessies werken we altijd naar een gezonde levensstijl die bij jouw leven past. Het is immers super belangrijk dat nieuwe doelen haalbaar zijn.

Tijdens de sessies kunnen verschillende thema's aan bod komen, zoals voeding, beweging, stress en ontspanning, mentaal welbevinden, slaap, je omgeving, enz.

Deze coaching is geschikt voor
- iedereen die voelt dat het tijd is om iets te veranderen in zijn of haar leven en daartoe zelf stappen wil ondernemen;
- iedereen die een gezondere levensstijl wil aannemen omdat dit kan bijdragen aan meer levenskwaliteit;
- mensen die op een natuurlijke manier gezonder, vitaler en gelukkiger willen worden;
- mensen die preventief aan hun gezondheid willen werken.

team member

Coaching bij stress en burn-out Wanneer je voelt dat het allemaal teveel wordt.

Wanneer je voelt dat je te veel ballen in de lucht moet houden en er niet meer genoeg ruimte is om te recupereren, om je batterijen op te laden, kan stress voor grote problemen zorgen. Tijdens de sessies brengen we de stressoren in kaart, onderzoeken we wat jou energie geeft en wat energie van je wegneemt en hoe je daar mee om kan gaan.
Het doel van deze coaching is niet om stress uit je leven te bannen, maar wel om er anders mee om te gaan zodat jij je weer energieker en beter in je vel voelt.

Deze coaching kan helpen in verschillende fasen van stress, overspanning, burn-out. De inhoud van de sessies zijn afhankelijk van jouw situatie en jouw noden.
Bij burn-out besteden we in een eerste fase veel aandacht aan herstel en een betere energiebalans. Wanneer we in de tweede fase gaan werken aan onderliggende patronen en de oorzaken van je burn-out, vraagt dat namelijk veel energie. En dat is net wat er ontbreekt bij een burn-out. In een laatste fase werken we toe naar een heractivering.

Hoe kan ik je helpen?
- Je krijgt inzicht in de werking van (langdurige) stress en het effect op je lichaam.
- We maken een plan op om ruimte te kunnen geven voor de herstelfase, die heel vaak overgeslagen wordt.
- Het wordt duidelijk wat jou energie geeft en wat jou energie kost.
- We onderzoeken of er ook een andere manier is om met de stressoren in je leven om te gaan.
- Welke zaken zorgen ervoor dat jij stressgevoelig bent en kunnen we dat keren in jouw voordeel?

Pascalle
Pascalle
Lees verder
Moe, stress, spanningshoofdpijn, op zoek naar mezelf... Allerlei factoren die een grote impact hadden op "mijn zijn" Hierbij heeft Hanne me ondersteuning gegeven zowel mentaal als lichamelijk, om mijn weg opnieuw te vinden. Motiverend, stimulerend, adviserend, begripvol, luisteren oor, .... Veel van de eigenschappen die Hanne typeren in het samen zoeken naar de juiste weg..
Iris
Iris
Lees verder
Bij Hanne Natuurlijk heerst een ontspannen, huiselijke sfeer. Je voelt je er welkom, en op je gemak. Hanne luistert aandachtig naar je en geeft feedback met informatie vanuit haar opleiding, persoonlijke ervaringen, of interesses. Voor mij is een afspraak bij Hanne een ontspannend moment van zelfreflectie.
Vorige
Volgende

€60

bij coaching werk ik in sessies van 1 uur.
De kostprijs per uur bedraagt €60.

Maak nu je afspraak

Boek makkelijk en snel online